מולים עם תפוחי אדמה ופלפל אדום נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מתאבנים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך פלפל, עגבניות, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
דופק את הבצל, פלפל קצוץ, עגבניות, כוסברה, פתיתי שום ופלפל אדום במעבד מזון עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול או בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את המולים ופלפל בל פרוס ומערבבים. להביא לרתיחה, לכסות ולבשל עד מולים פתוחים, 5 עד 7 דקות. (להשליך כל מולים שלא לפתוח.) מערבבים במיץ לימון ומפזרים כוסברה. לחלק בין קערות.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.