זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך חומץ יין, רוטב עגבניות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכונים דומים: מוסקה צמחונית, מוסקה צמחונית, ו מוסקה צמחונית.
הוראות
1
ביצוע פטה מזויף: קוביית טופו לתוך 1 " קוביות.לצלול במים רותחים & מבשלים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
רוטב סויה 1 כף שומשום
2
ניקוז.
3
להקציף יחד מים, מיסו, חומץ & מלח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
מיסו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
הוסף טופו למרינדה. מערבבים בעדינות ומקררים. להשרות לפחות 2 ימים - עד 1 שבוע. לנער את המיכל מעת לעת.לפני השימוש, להסיר מרינדה מטופו & להתפורר טופו עם אצבעות. השתמש בתוך 2 שבועות אחרי שהוא התפורר. הערה צדדית; בן 2 שלי ממש אוהב את זה בכוחות עצמו!מנקודה זו זה צריך לקחת בערך 3 שעות:."זיעה" פרוסות חצילים בשכבה אחת על מגבות על ידי זליגת בנדיבות עם מלח (כשר או רגיל) במשך 45 דקות - 1 שעה, קרישה כל 15 דקות בערך, להעיף אחרי 30 דקות ומלח בצד השני. לשטוף לאחר חצילים החל להיראות חום בצבע. לאחר מכן לסחוט עם הידיים כדי להסיר כמה שיותר מים ככל האפשר, מסיימת עם לסחוט כמה מגבות נייר. קבוצות קטנות של סחיטה יש צורך. טובלים את פרוסות חצילים מיובשות בקמח כדי לייפות קלות את שני הצדדים. מטגנים ב 1/4 " שמן עד הקצוות משחימים קלות בצד אחד + 2 דקות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
רוטב סויה 1 כף שומשום
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
5
ניקוז על מגבת או על מתלה קירור.בעוד חצילים מזיעים, מחממים תנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
קו נייר אפייה w / קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מורחים תפוחי אדמה באופן שווה ואופים במשך 30 דקות.כמו כן, בעוד חציל מזיע, עבור רוטב "בשר":.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מוסיפים מים רותחים ל-TVP.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
חלבון ירקות מרקם
9
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר ומערבבים בעדינות. במחבת, בצל מטגן בשמן 1 כפית עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
להוסיף שום, להמשיך לבשל במשך 1-2 דקות על אש נמוכה med.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מוסיפים TVP, חומץ, רוטב עגבניות, אורגנו, פטרוזיליה, מלח, פלפל וקינמון. Stir.To להרכיב: מחממים תנור ל 400 מעלות.גריז או שמן צלחת אפייה 8x8 או 9x9 זה לפחות 2" גבוה.מכסים את החלק התחתון עם 1/2 של החצילים, ואז 1/2 של תפוחי האדמה, ואז 1/2 של זוקיני (לא מבושל), ואז כל תערובת הבשר ו 1/2 של פטה מזויף.סיום על ידי שכבות שאר החצילים, תפוחי אדמה, קישואים ו "פטה".
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
אורזו או פסטה בצורת אורז
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
חלבון ירקות מרקם
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
אופים במשך 1 שעה.בעוד הוא אפייה, להכין את רוטב בשמל אשר תוסיף מוסקה ולהמשיך לבשל עד שעה הוא למעלה:.ממיסים את השמן או החמאה, מקציפים ברציפות כשמוסיפים את הקמח, ואז מוסיפים לאט את החלב. שמור על זה עד שזה מתחיל להתעבות אשר יקרה פתאום. כאשר זה קורה, לכבות את החום ולהוסיף 1/4 c ביצה מקצף (אופציונלי) ואת המלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
להקציף שוב רק כדי mix.At בשלב זה זה זה יכול להיות 20-30 דקות לתוך בישול. קח את מוסקה ושופכים את רוטב בשמל באופן שווה מעיל. נסו למלא פערים גדולים. אם יש לך תוספת, פשוט לשפוך אותו באמצע, זה צריך להתפשט קצת בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
14
מפזרים קלות עם קינמון. חזרה לתנור זה הולך להשלים את סך של 1 שעה לבשל. להיות בטוח שיש בשמל קצת בראונינג לפני לוקח את זה רק בשביל המראה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
בואו לשבת במשך 20 דקות לפני ההגשה.אם אתה רוצה לעשות קדימה, להכין צלחת ופשוט לא להפוך את רוטב בשמל עד שאתה מוכן לתקוע אותו בתנור. אותו הדבר עם הקפאה. אין רוטב בשמל למקפיא.