מוצרלה וכריכי פרושוטו עם טפנד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תן Mozzarellan וכריכי Prosciutto עם טפנד לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא גבינת מוצרלה, בזיליקום בתוספת 24 עלים, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק מלון עם כריכי פרושוטו ומוצרלה, מוצרלאן en כריכי קרוזה עם פרושוטו וחמאת בוטנים, ו מוצרלה, פרושוטו, פסטו וכריכי עגבניות שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים מרגמה; מחית עם עלי להדביק.
מוסיפים 1 זיתים כוס מחית כדי להדביק גס. קוצצים זיתים 1/4 כוס הנותרים ומערבבים לתערובת.
מערבבים 1/4 כוס שמן זית, בזיליקום קצוץ, ומיץ לימון. ממרח זיתים עונתי עם פלפל. (ניתן לעשות 2 שבועות קדימה. מכסים ומקררים.)
מברשת לחתוך הצדדים של ficelle עם שמן זית נוסף.
מקום 1 פרושוטו פרוסה על החצי התחתון של כל ficelle, ולאחר מכן העליון עם פרוסות מוצרלה, חלוקת שווה. ממרח זיתים על כל אחד.
מפזרים פלפל; טפטוף קל עם שמן זית.
מקשטים עם עלי בזיליקום. כיסוי עם חצאים העליונים של ficelle.