מוקה אגוז טורט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טורט אגוזי מוקה. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, אגוזי מלך הקרקע, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו מוקה טורט, אגוזי לוז מוקה טורט, ו קפוא מוקה טורט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלבוני ביצה בקערה גדולה; תנו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. קו שלוש 9-ב. מחבתות אפייה עגולות עם נייר שעווה; מניחים בצד.
בינתיים, מחממים תנור ל 375*. בקערה אחרת מקציפים חלמונים עד להסמכה קלה. מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר, מקציפים עד לקבלת צבע סמיך ולימון. מקציפים וניל.
שלב אגוזים, פירורים, אבקת אפייה ו 1/2 כפית מלח; מערבבים לתערובת חלמון עד לאיחוד.
מוסיפים את המלח שנותר לחלבונים; עם מכות נקיות מקציפים על בינוני עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 2 כפות בכל פעם, ומקציפים גבוה לאחר כל תוספת עד להמסת הסוכר. המשך להכות עד שנוצרות פסגות מבריקות רכות. מקפלים רבע מחלבוני הביצה לבלילה, ואז מקפלים פנימה את החלבונים שנותרו. מחלקים בין מחבתות מוכנות.
אופים 20-25 דקות או עד צמרות האביב בחזרה כאשר נגע קלות. הפוך מחבתות; מגניב 20 דקות.
מוציאים מהמחבתות למתלים; להתקרר לחלוטין.
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר וניל של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מכסים ומכניסים למקרר עד להרכבה.
בסיר גדול ממיסים חמאה ושוקולד על אש נמוכה.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה קפה, וניל ומספיק סוכר קונדיטורים כדי להשיג עקביות של ציפוי.
מורחים מילוי בין שכבות. פרוסט העליון ואת הצדדים של העוגה.