מוקרם כמון-ו-שום תפוחי אדמה מוקרמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שמנת כמון-ו-שום גראטן תפוח אדמה. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שום, תפוחי אדמה זהב יוקון, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מוקרם תפוחי אדמה מוקרמים, תפוחי אדמה וקרם & שאלוט גראטן, ו מוקרם תפוחי אדמה שום.
הוראות
במחבת בינונית, לשלב קצפת, 1 1/4 כוסות חלב, שום, מלח, פלפל, כמון. מבשלים (לא להרתיח) על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
בינתיים, לקלף תפוחי אדמה דק לחתוך לרוחב.
מורחים רמה רדוד 2 1/2-תבשיל ליטר או תבנית אפייה.
יוצקים מספיק תערובת חלב על תפוחי אדמה בקושי לכסות. אם תפוחי אדמה אינם מכוסים לגמרי, להוסיף עד 1/2 כוס יותר חלב. מכסים בחוזקה במכסה או בנייר כסף.
אופים גראטן במשך 30 דקות. לחשוף ולהמשיך לאפות עד תפוחי אדמה הם במכרז כאשר פירסינג העליון הוא השחמה יפה, 30 עד 40 דקות יותר.