תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל בסגנון מרוקאי מטבל גזר חריף. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 58 גרם של שומן, וסך הכל 742 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, מלח כשר, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו עוף בסגנון מרוקאי עם סלט גזר וכתום, מטבל גבינת פטה חריף, ו מרק גזר מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים גזר בסיר גדול ומכסים במים על ידי 1/2 אינץ'.
מוסיפים סוכר 1 כפית מלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הגזר רך, הנוזל התאדה, כ 15 דקות. המשך לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר הוא צבע קרמל בלונדיני זהוב, על 5 דקות יותר.
מוסיפים כמון, כוסברה, שום, זנגביל, צלפים, זיתים, פטרוזיליה (או כוסברה), ואת הריסה. דופק עד הגזרים קצוצים בערך, 6 עד 8 פולסים של שנייה אחת, מגרד את הצדדים של המעבד לפי הצורך. עם ריצת מעבד, טפטוף ברוב שמן הזית, שמירת כמה כפות לקישוט. מתבלים בטעם עם יותר מלח.