מטבל פורל מעושן נטול גלוטן, ופסקאטרי הר ד ' אובר. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 545 קלוריות. מתכון זה משמש 3. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 10 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם תיבול פירות ים, שמנת, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הציון הזה מוצק. נסו פורל מעושן, מטבל פורל מעושן, ו פורל מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בידיים כפפות, פתית את הדג לקערה, מסיר את העור תוך כדי.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
2
מוסיפים את המיונז, שמנת חמוצה, פטרוזיליה, תיבול פירות ים ופלפל, ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
8 (U-12) שרימפס
3
מוסיפים את מיץ הלימון וזורקים שוב לערבב. צלחת בטרין ומפזרים את העירית הקצוצה כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט