מיושן המילוי
מלית מיושנת עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 200 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם חמאה, אבקת שום, לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מילוי לחם תירס מיושן, מילוי לחם מיושן, ו תרנגול הודו צלוי עם מילוי לחם מיושן.
הוראות
אפשר ללחם הקלוי לשבת כ-24 שעות, עד שהוא קשה.
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרסקים את הלחם לפירורים בעזרת מערוך.
מניחים את הפירורים בקערה גדולה.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל והסלרי ומבשלים לאט עד שהם רכים.
מערבבים את הביצים ומרק העוף לפירורי הלחם. התערובת צריכה להיות לחה, אך לא רטובה. השתמש במים, במידת הצורך, כדי להשיג עקביות רצויה.
מערבבים את הבצל, סלרי, מרווה שפשף, אבקת שום, מלח ופלפל.
לחץ את התערובת לתבנית האפייה.
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד שהחלק העליון חום ופריך.