קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מיושן המילוי

מיושן המילוי
מלית מיושנת עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 200 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם חמאה, אבקת שום, לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מילוי לחם תירס מיושן, מילוי לחם מיושן, ו תרנגול הודו צלוי עם מילוי לחם מיושן.

הוראות

1
אפשר ללחם הקלוי לשבת כ-24 שעות, עד שהוא קשה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מרסקים את הלחם לפירורים בעזרת מערוך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
מניחים את הפירורים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל והסלרי ומבשלים לאט עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מסירים מהאש ומסננים.
7
מערבבים את הביצים ומרק העוף לפירורי הלחם. התערובת צריכה להיות לחה, אך לא רטובה. השתמש במים, במידת הצורך, כדי להשיג עקביות רצויה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מערבבים את הבצל, סלרי, מרווה שפשף, אבקת שום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
מרווה משופשפתמרווה משופשפת
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
לחץ את התערובת לתבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד שהחלק העליון חום ופריך.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)