מילוי ג'בטה עם ערמונים וצימוקים
מילוי ג'בטה עם ערמונים וצימוקים הוא חלב חינם מנה צדדית. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם פלפל, סלרי, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: מילוי ג'בטה עם ערמונים ופנצ' טה, מילוי ג'בטה עם ערמונים, פטריות ופנצ' טה, ו בייקון אגוז ג'בטה מלית.
הוראות
מסדרים לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד הזהב.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים סלרי ו-6 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) למחבת; מבשלים 15 דקות או עד שהירקות רכים, מערבבים מדי פעם.
להוסיף תערובת סלרי, ערמונים, וצימוקים ללחם; לזרוק היטב.
מערבבים מרק עוף וביצה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת מרק לתערובת הלחם, משליכים בעדינות לשלב. תערובת לחם כפית לתוך זכוכית 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד העליון הוא השחמה קלות.