קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

מיני סקונס אפרסק מזוגג

מיני סקונס אפרסק מזוגג
מיני זיגוג אפרסק לחמניות יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. והוא מספק כ 32 מנות . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, אבקת סוכר, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוף בזיגוג אפרסק עם בורגול משובץ אפרסק, לחמניות אפרסק, ו מיני לחמניות לימון.

הוראות

1
מסדרים מתלה תנור למיקומים בינוניים ותחתונים ומחממים תנור ל-400 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. קוביות חמאה ואז למקם בקערה ולשים במקפיא במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
מוסיפים חמאה לקערה ומשתמשים בחותך בצק או בקצות אצבע, חותכים חמאה לקמח עד שהוא בגודל אפונה (ראה הערה לעיל).
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
4
בקערה קטנה, לטאטא יחד ביצים ושמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
5
מוסיפים למרכיבים יבשים ומערבבים רק עד לשלב. להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין היטב. ללטף למטה לתוך מלבן ארוך, שטוח, על 12-על ידי 5-אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מפזרים אפרסקים על גבי הבצק, ואז מקפלים את הבצק על עצמו. המשך לקפל עד אפרסקים מופצים באופן שווה ברחבי הבצק. לטפוח בצק למטה לתוך מלבן 12 על ידי 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
חותכים את הבצק לחצי לאורכו, ולאחר מכן רבעים אנכית, יצירת 2 1/2-על ידי מלבנים 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
חותכים כל אחד מלבנים אלה בחצי באלכסון, יצירת משולשים קטנים.
9
מניחים ביסקוויטים משולשים על תבנית אפייה ואופים עד הזהב, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
10
בואו מגניב.
11
בקערה קטנה, לשלב סוכר של קונדיטור ומים להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
12
טפטוף כל לחמניה עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן