מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-30 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 44 דקות. אם יש לכם גבעולי קרמל, קמח, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מיני עוגות דלעת, עוגות דלעת כפריות, ו מיני עוגות קילו דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מקציפים חמאה וגבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בדלעת ווניל.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
וניל
ביצה
4
שלב קמח הבא 4 מרכיבים; בהדרגה להוסיף תערובת חמאה, מכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב. הבלילה כפית לתוך 2 בעדינות משומן בצורת דלעת מחבתות מאפין, מילוי שלושה רבעים מלאים.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
חמאה
קמח לכל מטרה
5
אופים ב 350 במשך 24 עד 26 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט, מגניב לחלוטין (כ 30 דקות).
7
חותכים צמרות מעוגלות מאפינס כדי להפוך אותם שטוחים. הפוך מאפינס העליון על מאפינס התחתון, יצירת דלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
8
טפטוף זיגוג קרמל רום מעל דלעות. לקשט עם גבעולי קרמל, עלים, וגפנים,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
קרמל
זיגוג
רום
9
* זיגוג וניל ניתן להחליף.
מרכיבים שתצטרך
וניל
זיגוג
10
גזע קרמל: הקש 1 קרמל בין האצבעות, התארכות ל 1 1/2 ל 2 אינץ ' כדי ליצור גזע. תלתל גזע בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
1
רול קרמל לתוך ריבועים 2 אינץ ' על משטח שטוח, באמצעות מערוך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק קרמל
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
2
חותכים לעלים, באמצעות סכין קילוף. בעדינות הקש טיפים של עלים כדי לשטח,אם תרצה. עלים ציון, באמצעות סכין קילוף. קמצוץ ישבנים של עלים יחד.
ציוד שתשתמש בו
סכין
1
חותכים 1 קרמל ל 3 חתיכות שוות. לסחוט כל חתיכה בעדינות כדי לשטח, לגלגל בין הידיים או על משטח שטוח לתוך חבל דק ארוך. טוויסט מסתיים כדי להתכרבל.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
גלול
2
הערה:בדקנו עם מחבת דלעת מרובת חלל בגודל וילטון. יש לך רק מחבת אחת?
מרכיבים שתצטרך
דלעת
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
אופים את הבלילה בשתי קבוצות, כביסה וייבוש מחבת בין קבוצות.