קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

מינסטרונה עם סוליה

מינסטרונה עם סוליה
אם יש לכם מרק עוף, רסק עגבניות, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה טוב. נסו מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone, סולה פיקטה, ו סול מונייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, להמיס את החמאה עם השמן על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיף את השום, גזר, סלרי ותפוחי אדמה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיפים את הקישואים והכרוב ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מוסיפים את המרק, שעועית, רסק עגבניות, ומלח ומביאים לרתיחה. מבשלים, מכוסה חלקית, עד הירקות מכרזים, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים את הסוליה, פסטו ופלפל ומחזירים לרתיחה. מבשלים, נחשפים, עד הדג הוא פשוט עשה, על 1 עד 2 דקות יותר. כדי לשרת, מצקת לתוך קערות ולהעביר יותר פסטו אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
סולסול
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
7
חלופות דגים: אתה יכול להשתמש בכל חבר אחר של משפחת פלאונדר, כגון חול dab או פלוק, במקום הבלעדית. או לנסות דג מוצק, לבן, כגון בקלה, הליבוט, או monkfish. עבור דגים עבים אלה, להוסיף עוד דקה זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דג סנדלדג סנדל
MonkfishMonkfish
הליבוטהליבוט
סולסול
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
8
המלצת יין: יין לבן איטלקי בהיר יהיה מענג עם הירקות ופסטו. חפש את הבציר האחרון של פינו גריג ' יו מאזור אלטו הצפוני.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.