מי תות מקסיקני (אקווה דה פרסה)
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לכם סוכר, ליים, ענפי נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: מרק תות (Sopa de Fresa), Paletas de Fresa-Frambuesa (ארטיקים תות-פטל), ו רק-להוסיף-מים עוף מקסיקני מרק Hominy.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד תותים פרוסים, סוכר, וכוס אחת של מים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקרר במשך 4 שעות.
הסר את תערובת תותים מהמקרר ויוצקים לתוך בלנדר. להתמזג גבוה עד חלקה.
יוצקים את תערובת ברי מעורבב דרך מסננת רשת תיל להגדיר מעל קערה גדולה ערבוב; להשליך את עיסת זרעים.
מוסיף את הנותרים 7 כוסות מים קרים לתותים מחית ומערבבים היטב.
מניחים את אקווה דה פרסה במקרר כדי להתקרר במשך כמה שעות או לשפוך על קרח ומגישים מיד.
מקשטים עם פרוסות לימון או עלי נענע.