מלאכי זנגביל
מלאכי זנגביל הוא צמחוני ומספק כ 72 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום זהוב, חמאה, מיץ תפוזיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 10%. נסו מלאכי זנגביל, מלאכים, ו מלאכי עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח, זנגביל טחון, קינמון,סודה, ומלח בקערה גדולה.
מקום crystallizedginger במעבד מיני; להוסיף 1 כף תמהיל תערובת להתמזג עד ג ' ינג ' ר הוא קצוץ באמת. באמצעות מיקסר חשמלי, beatbutter בקערה גדולה אחרת עד חלקה.
להוסיף 1 כוס סוכר 1/2 כוס סוכר חום; לנצח עד אור ורך. הכה בביצים, 1בכל פעם. היכו במולסה, מיץ תפוזים וקליפת תפוזים (הבלילה עשויה להיראות מקושקשת).הכה בתערובת ג ' ינג ' ר גבישי. בלנדין נותר תערובת קמח-תבלין. Gatherdough יחד. לשטח לדיסק. לעטוף inplastic; צמרמורת לפחות 4 שעות.
עמדה 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מדף אינבוטום שלישי של תנור; מחממים ל 350°f. Line2 גיליונות אפייה עם קלף. Dividedough לתוך 4 חלקים; לעצב כל intoround. צ ' יל 3 סיבובים.
רול החוצה להישאר עגול על משטח עבודה משוריין togenerous 1/8 אינץ ' עובי. באמצעות חותך עוגיות בצורת flouredangel, לגזור עוגיות.לאסוף שאריות בצק reroll לעובי generous1 / 8 אינץ'; לחתוך יותר עוגיות.באמצעות מרית, להעביר עוגיות לגיליונות, מרווח 1 אינץ ' זה מזה.
מברשת עוגיות withglaze, ואז מפזרים סוכר גלם ו / orcolored סוכר, אם תרצה בכך.
אופים עוגיות עד הזהב, היפוך גליונות לאחר 7 דקות, על 14 minutestotal.
בואו לעמוד 2 דקות; להעביר racksto מגניב. חזור עם הבצק שנותר, קירור גיליונות אפייה בין batches.DO קדימה: ניתן לעשות 1 שבוע קדימה.אחסן בין גיליונות נייר שעווה במכל אטום.