מלית פטריות בר עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 200 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, שרי בינוני יבש, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. נסו מלית פטריות בר, מלית פטריות בר, ו כרישה ומילוי פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 עם מתלים בשליש העליון והתחתון. מרססים תבנית אפייה של 3 ליטר בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שמים פורצ ' יני מיובשות בקערה חסינת חום ויוצקים עליהם מים רותחים.
מסדרים לחם בשכבה אחת ב -2 מחבתות אפייה גדולות ורדודות וטוסט, מחליפים מיקום של מחבתות באמצע האפייה, עד להזהבה ויבשה (10-15 דקות). מגניב; מעבירים לקערה גדולה.