אם יש לך שום בורסין וגבינת עשב, מלח, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ממולא עוף Herbed עם גבינה Boursin, חזה עוף ממולא בשום גבינת עיזים, ו עוף עם רוטב כתום מרווה עם פירורי לחם ממולאים בגבינה.
הוראות
1
לדפוק את חזה העוף עד עובי 1/4 אינץ': מחממים תנור ל 177°. לשים כל חזה עוף בין שתי שכבות של ניילון לעטוף, על קרש חיתוך, ולהשתמש פטיש בשר להלום עד 1/4 אינץ ' עבה.
לדלות בקמח, ביצה ופירורי לחם: לשים קמח, ביצה מוכה, ופירורי לחם בשילוב עם גבינת פרמזן על 3 מנות שטוחות נפרדות. לדלות כל חזה עוף רול הראשון בקמח, אז הביצה, ולבסוף פירורי לחם פרמזן. (דלג על שלב זה אם אתה הולך פחמימות ו/או ללא גלוטן.)