ממרח תאנים ובצל
ממרח תאנים ובצל דורש כ -45 דקות הכנה מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-24 מנות. למנה זו יש 43 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . תמורת 39 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויהיה מכין אותו שוב. אם יש לכם סוכר, תאנים, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחונית אובו-לקטו וטבעונית . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. נסו את טארטלטים גבינה כחולה עם ריבת תאנים ואגוזי מלך , קאפקייקס תאנים ושקדים , ופיצה תאנים וגבינת עיזים עם פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית; מערבבים את הבצל בשמן החם. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים את הסיר ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבצל מתרכך ומקבל צבע קרמל, 20 עד 25 דקות.
מערבבים את התאנים עם הבצל; מבשלים ומערבבים עד שהתאנים מתחילות לאבד את צורתן ומתרככות לבצל, 10 עד 15 דקות.
יוצקים חומץ בלסמי לתערובת התאנים והבצל; מבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים, 5 עד 10 דקות. מערבבים סוכר, כף אחת בכל פעם, לתוך תערובת התאנים והבצל עד להגעה למתיקות הרצויה.