קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

מנגו אלכסנדרס

מנגו אלכסנדרס
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: מנגו Kesari-מנגו Rava Kesari או מנגו Sheera / מנגו s, פחזניות מנגו מלאות ברוטב מנגו-מוחיטו מתובל, ו אגס קלאסי עלומה ב צוף מנגו חריף עם גלידת מנגו.

הוראות

1
בסיר קטן, לשלב את המים עם הסוכר. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום מתון עד הסוכר מתמוסס, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מעבירים את סירופ הסוכר לקערה קטנה ולתת לעמוד עד מגניב, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בקנקן גדול, מערבבים את חלב הקוקוס עם מיץ לימון וסירופ סוכר.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
סם גסם ג
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4
תמזוג את הוודקה. ממלאים את הכד בקרח ומערבבים עד שהתערובת מתקררת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
5
יוצקים את התערובת לתוך כוסות מרטיני, מפזרים גרידת ליים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'