מנגו ונענע צ'אטני דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 86 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם אגוז מוסקט הקרקע, בצל, טחון allspice, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו תבלין זול. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו מנגו-מנטה צ'אטני, מנטה צ'אטני, איך לעשות צ' אטני מנטה / pudina צ'אטני, ו צ'אטני מנגו מתוק, איך לעשות צ' אטני מנגו מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים בצל, זנגביל ופלפל; מכסים ומבשלים 7 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים את הסוכר ואת המרכיבים הבאים 7 (סוכר דרך allspice); לכסות ולבשל 5 דקות. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ג ' ינג ' ר
פלפל
בצל
סוכר
3
מוסיפים את המנגו, ומבשלים 4 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה. מערבבים מנטה.