מנהטן צדפה צ'אודר
מנהטן Clam Chowder עשוי להיות רק המתכון האמריקאי שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 366 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם יש לכם מיץ צדפה בבקבוק, עגבניות משומרות, מלח ופלפל כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. עם ציון ספונקולרי של 69% , המנה הזו מוצקה. נסו חמין צדפה קל , חמין צדפה ניו אינגלנד ורוטב צדפה קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבייקון בתנור הולנדי או בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה קלה, כ-3 דקות.
מוסיפים את הסלרי, תפוחי האדמה, הבצל, הגזר, השום, עלי הדפנה, הטימין, 1 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהסלרי והבצל מתחילים להתרכך, כ-3 דקות.
מוסיפים את העגבניות לסיר ומבשלים 2 דקות.
הוסף את הצדפות והמיצים שלהן, 1 כוס מים ואת מיץ הצדפות בבקבוק; מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, מכוסה, עד שתפוחי האדמה רכים, 20 עד 25 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
למנה: קלוריות 408; שומן 17 גרם (רווי 6 גרם); כולסטרול 65 מ"ג; נתרן 1,184 מ"ג; פחמימה 39 גרם; סיבים 6 גרם; חלבון 24 גרם