קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות22
מגזין

מניקוטי ממולא תרד וגבינה

מניקוטי ממולא תרד וגבינה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו מניקוטי ממולא תרד וגבינה. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם רוטב אלפרדו, קליפות מניקוטי, רוטב ספגטי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מניקוטי ממולא תרד וגבינה, מניקוטי ממולא תרד וגבינה משולשת, ו מניקוטי ממולא תרד ונקניק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מחלקים גבינת מוצרלה ל -3 מנות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים מניקוטי במים רותחים, מערבבים מדי פעם עד לריכוך קל אך עדיין יציב, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים ומנוחים בקערת מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שלב תרד, רוטב אלפרדו, גבינת פרמזן וגבינת מוצרלה 1 מנה בקערה גדולה; מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל. כפית למלא תערובת לתוך כל פגז מניקוטי. מחלקים קונכיות ממולאות באופן שווה בין שתי מנות אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
מניקוטימניקוטי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים רוטב ספגטי 1 צנצנת על כל תבנית אפייה ומפזרים מנות שוות גבינת מוצרלה. מכסים את שתי כלי האפייה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות