מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח, ציפוי גלידת פאדג', חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 25%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: טארט גבינת שמנת תות, טארט גבינת שמנת תות, ו גבינת שמנת תות קראמבל טארט.
הוראות
1
מחממים תנור ל-375 מְזוּגָע. בקערה קטנה, שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים; לחץ על התחתית ומעלה על דפנות 9 אינץ ' לא משומן. מחבת טארט מחורצת עם תחתית נשלפת.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
אופים 12-15 דקות או עד שהקרום מתייצב. מצננים על רשת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
בקערה קטנה נוספת מקציפים גבינת שמנת, סוכר קונדיטורים ווניל לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מורחים על החלק התחתון של קרום מוכן. מסדרים חצאי תות, חתוכים בצד כלפי מטה, מעל המילוי. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
5
רגע לפני ההגשה, מזלפים ציפוי פאדג ' מעל טארט. מקררים שאריות.