קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מעבד מזון מוס שוקולד

מעבד מזון מוס שוקולד
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוגיות שוקולד מנטה כפולות מחיטה מלאה (מעבד מזון), מעבד מזון קל Salsan II, ו עוגת גזר מעבד מזון.

הוראות

1
לעבד את השוקולד במעבד המזון עד הקרקע דק מאוד; להשאיר אותו בקערת המעבד. 
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים את השמן, היין והוניל בכוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
3
הביאו את החלב או המים, הסוכר והמלח לרתיחה בסיר קטן, תוך ערבוב כדי להמיס את הסוכר. מיד, עם ריצת המעבד, יוצקים את החלב החם דרך צינור ההזנה, עיבוד במשך 15 עד 20 שניות, או עד השוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את תערובת השמן ומעבדים במשך 5 עד 10 שניות, עד מעורבב היטב. לגרד את התערובת לתוך קערה גדולה ולתת מגניב במשך 5 עד 10 דקות (השוקולד לא צריך להיות חם כאשר הקרם הוא הוסיף).
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הכה את הקרם עד שהוא מחזיק צורה רכה מאוד (אפילו לא קרוב נוקשה). מקפלים שליש הקרם לתוך השוקולד כדי להאיר אותו. מקפלים את השמנת הנותרת רק עד מעורבב. מיד לחלק את המוס בין כוסות הקינוח. מקררים עד ההגשה. המוס שומר במשך 2 ימים במקרר. טוחנים מעט פלפל שחור על כל מנה, אם תרצה.טיפ: עבור החלקלק ביותר האפשרי מוס, להפסיק לקפל את הרגע הקרם משולב לתוך השוקולד, ומיד לגרוף אותו לתוך המשקפיים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת