מערבבים אפונה שלג מטוגן ופטריות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו אפונה שלג, שמן זית, שומשום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג ופטריות, טופו מוקפץ עם אפונה שלג ופטריות, ו פיקנטי מערבבים ומטגנים טופו עם רוטב בוטנים W / אפונה שלג ופטריות.
הוראות
במחבת בינונית על חום בינוני, לבשל את זרעי שומשום על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלות.
שמן חום במחבת מעל חום גבוה בינוני. מערבבים אפונה שלג ופטריות, ומבשלים 3 עד 4 דקות, עד רך.
להעביר אפונה שלג ופטריות לקערה בינונית. לזרוק עם שומשום ורוטב טריאקי, ומגישים חם.