מקלות דגים אפויים פריכים עם רוטב שמיר מלפפון
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פריך אפוי מקלות דגים W / רוטב יוגורט, מקלות דגים פריכים עם רוטב טרטר, ו דג הליבוט מקלות עם שמיר-קלפר רוטב טרטר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. גיליון אפייה קו עם מחצלת אפיית סיליקון או נייר קלף ולהניח בצד. צור תחנת חפירה על ידי הצבת קמח בקערה רדודה אחת, ביצים, חלב ו 1/4 כפית תיבול קריאולית בקערה רדודה שנייה ופנקו שנותר תיבול קריאולי בקערה שלישית.
להקציף ביצים וחלב לשלב. מערבבים panko עם תבלינים.
חותכים פילה אמנון לרצועות לדלות בקמח, ולאחר מכן תערובת ביצה, ואז panko.
מניחים על תבנית אפייה. חזור עם חתיכות שנותרו של דגים.
אופים 12-15 דקות תלוי כמה עבה הדג שלך. דגים מבושלים לחלוטין כאשר אטום פתיתים בקלות.
להסיר ולהניח בצד.עבור הרוטב, לשלב את כל החומרים יחד בקערה קטנה לקרר עד מוכן לשרת.לסחוט פלחי לימון מעל דגים חמים העליון עם רוטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס