קושיבינוני
מוכן ב41 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

מקלות הדגים של ביג דדי עם קטשופ מפונק

מקלות הדגים של ביג דדי עם קטשופ מפונק
אם יש לך קטשופ, פירורי לחם panko, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מקלות הדגים של ביג דדי עם קטשופ מפונק, מקלות דגים פריכים עם קטשופ אננס, ו דגים אפויים חריפים וצ'יפס עם קטשופ קריאולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מכינים תבנית אפייה עם רדיד וריסוס עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בצלחת עוגה רדודה או צלחת, מערבבים את הקמח, אבקת שום, פפריקה ו 1 כפית תיבול פירות ים, ערבוב היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3
הוסף את החלבונים ביצה מוכה לצלחת עוגה אחרת או צלחת ולאחר מכן להוסיף את panko לצלחת עוגה אחרת או צלחת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
4
מפזרים את הדגים, קמח, חלבונים ביצה panko בקלילות עם מלח ופלפל ותבלינים פירות ים. התחל על ידי לקיחת 1 חתיכת דגים בכל פעם וחפירה ראשונה בקמח, ולאחר מכן לתוך חלבוני הביצה, ואז panko ולאחר מכן למקם אותו על תבנית אפייה מוכן. חזור עם חתיכות הדגים שנותרו. לרסס את צמרות מקלות הדגים עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מניחים את תבנית האפייה לתנור ומבשלים את הדג במשך 8 דקות, הופכים פעם אחת וממשיכים לבשל עוד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
הסר את מקלות הדגים ולתת מגניב במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מגישים את מקלות הדגים עם קטשופ Funked למעלה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ומערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.