קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

מקלות קינמון מטוגנים

מקלות קינמון מטוגנים
אם יש לכם בצק לחמניית קינמון, מי ברז, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו מקלות קראנץ קינמון, מקלות מערבבים קינמון, ו עוגת דובדבנים מקלות קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים טיגון, או שמן חום בסיר גדול ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
חותכים רצועות ארוכות 1 אינץ ' מבצק לחמניית קינמון. לעטוף בצק סביב שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
רול קינמוןרול קינמון
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מניחים סופגניות לתוך טיגון ומבשלים 4 עד 5 דקות, מרפרף לטגן את שני הצדדים.
4
מניחים בצד סופגניות על צלחת מרופדת מגבת נייר כדי להסיר עודפי שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מפזרים אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
6
Starter: יום אחד לפני שאתם מתכננים לאפות את לחמניות הקינמון לשלב את מרכיבי המתנע. מערבבים תערובת זו מדי פעם עם מרית גומי המתנע שלך צריך בקרוב להתחיל מבעבע בתוך 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רול קינמוןרול קינמון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
הערה של קוק: אתה יודע את זה כי תראה בועות לאורך הצד של מיכל זכוכית ייתכן שתראה מבעבע על החלק העליון של התערובת גם כן.
8
בואו תערובת זו לשבת מבעבע, חשוף, עד שאתה מוכן לעשות לחם למחרת. אולי כדאי שתערבבי את זה מדי פעם. זכור זוהי תרבות חיה ואתה צריך לטפל בו כדי לשמור אותו בחיים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
9
לחמניות: כאשר אתה מוכן לאפות, מחממים את התנור ל 170 מעלות F. להכין 2 (9 על ידי 12 אינץ') צלחות אפייה מלבניות על ידי ריסוס עם תרסיס שמן nonstick.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
במיקסר מצויד וו בצק, לערבב יחד starter, סוכר מגורען, שמן צמחי, מלח, מים, שמרים וקמח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
לאחר ערבוב הבצק במשך כ 2 דקות, להסיר את הבצק לקערה מרוסס עם שמן nonstick.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
הערה של קוק: אם תערובת הבצק היא רופפת מדי, להוסיף יותר קמח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
13
מכסים במגבת ולתת לעלות עד הוכפל בגודל. התהליך העולה ייקח 1 עד 4 שעות, בהתאם לגובה ומזג האוויר בזמן ובמקום שאתה עושה את הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
כאשר הוכפל, לזרוק את כל ערימת הבצק על משטח מקומח היטב ועם סיכה מתגלגלת לתפעל את הבצק כדי להפוך מלבן על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
15
מילוי: להמיס 2 מקלות חמאה למקום שבו הוא שמנת ו מורחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16
מורחים את החמאה על משולש הבצק ומוודאים שאתם מתפשטים ביסודיות לכל הפינות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
17
מפזרים סוכר חום ולאחר מכן קינמון על החמאה לוודא כי המשולש כולו מכוסה, פינה לפינה. למעלה עם אגוזי פקאן קצוצים וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי