מקרוני וגבינה
מקרוני וגבינה עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 634 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, שום, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. מתכונים דומים: מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה, ו מקרוני וגבינה מעושנים בגרוייר.
הוראות
מבשלים ולנקז מקרוני כפי שהורה על החבילה.
במחבת 10 אינץ', להמס חמאה על חום בינוני. באמצעות מקציף, מערבבים בקמח, מלח ושום. מבשלים 2 עד 3 דקות, או עד התערובת מריחה אגוזים והוא מוזהב קלות, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
תוסיף חלב. המשך להכות עם whisk, גירוד התחתון של מחבת עד תערובת מתחמם לרתיחה.
הסר מהחום; להוסיף גבינה ורוזמרין. מערבבים עם להקציף עד חלקה. מערבבים במקרוני סחוט.
מגישים עם רוזמרין נוסף אם תרצה.