מקרוני עשב וגבינה
את המתכון מקרוני עשב וגבינה אפשר להכין תוך כ-30 דקות . תמורת 61 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 13 גרם חלבון , 16 גרם שומן ובסך הכל 321 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם תיבול, גבינת פרמזן, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי אוכל אמריקאי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36% . הציון הזה גרוע למדי. נסו גבינת קארי שמנת ומקרוני עם זנבות לנגוסטינו ושמן כמהין שחור ,מטבל יוגורט גבינת עיזים עשבים עם. בצל מקורמל , ומקרוני וגבינה אפויים של אלטון בראון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים מקרוני לפי הוראות האריזה; לנקז.
מניחים ב-1-1/2-Qt. תבשיל ומניחים בצד.
בינתיים, בסיר גדול ממיסים חמאה על אש בינונית. מערבבים פנימה קמח ותבלינים; להוסיף חלב בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
הסר מחבת מהאש; מוסיפים את השמנת החמוצה, 1/2 כוס גבינת צ'דר וגבינת הווארטי. מערבבים עד להמסה.
יוצקים רוטב על מקרוני; לזרוק למעיל.
שלבו את גבינת הפרמזן, פירורי הלחם ושארית גבינת הצ'דר; מפזרים מעל תבשיל.
אופים בחום של 350 מעלות במשך 15-20 דקות או עד שהם מתחממים.