מקרוני קוקוס וקקאו תאילנדיים
מתכון קוקוס תאילנדי מקרוני קקאו יכול לספק את הכמיהה אסיה שלך בערך 1 שעה. אתה מקבל קינוח שמגיש 16. צופה בדמות שלך? למתכון הידידותי הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני ופודמפ 109 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לך חלבונים, סוכר, מיץ ליים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 20%. מקרוני קוקוס קקאו, מקרוני קקאו-קינמון, ו מקרונים של אבקת קקאו אדומה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף בקערת ערבוב גדולה מזכוכית או מתכת. מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף עד שנוצרות פסגות רכות. הרם את המקצף או הקציפו ישר למעלה: החלבונים יהוו תלוליות רכות ולא שיא חד.
מוסיפים את המלח ומיץ הליים וממשיכים להקציף עד שחלבוני הביצה יוצרים פסגה חדה המחזיקה את צורתה כאשר מרימים את המקצף או המטרפה. בעדינות פולק את הקוקוס ואבקת הקקאו לתערובת.
זרוק תערובת לפי כפות על גבי ניירות האפייה המוכנים.
אופים עד להזהבה ויציבה למגע, כ -20 דקות. מצננים על המחבתות על מתלי תיל. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי למקרונים. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. טיטוס זינפנדל עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![טיטוס זינפנדל]()
טיטוס זינפנדל
מבחינה ויזואלית היין הזה משפיע כמו פרופיל הטעם, עם ליבה סגולה מלכותית אטומה להפליא המפנה את מקומה לשפה אדומה אודם ברורה. שיבולת שועל קלויה ותווי סוכר חום מתכרבלים סביב פטל חמוציות עסיסי על האף, מזכירים פריך ממש מחוץ לתנור, ואחריו הפחתת תות בלסמי, עלי כותרת ורדים קלושים ורק רמז לאוכף. על טוסט החיך, אלון ותות תות מוכתר על ידי סרט גבוה, בהיר של קרמל, וגלימה תפוחים טעימים אדומים וממתקים אבטיח. הוא ארוך ורזה על החיך, עם גוף בינוני וגימור נצחי המראה גילנות ניכרת בטאנינים.