קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

מרמלדת מוסקובדו ווויסקי כהה

מרמלדת מוסקובדו ווויסקי כהה
Dark muscovado & whisky marmalade נטול גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, תבלין. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 689 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא סוכר מוסקובדו, מיץ לימון, שימור סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ויסקי סביליה מרמלדה סופלה, ויסקי, ריבה וחרדל חזיר מזוגג, ו ריבה & ויסקי לחם & פודינג חמאה.

הוראות

1
מניחים את כל התפוזים ומיץ לימון במחבת שמירה גדולה לכסות עם 2 ליטר/ 4 כוסות מים. אם זה לא מספיק כדי לכסות את הפרי, לשים אותו במחבת קטנה יותר. במידת הצורך, משקל התפוזים עם צלחת חסין חום כדי לשמור אותם מתחת למים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים בעדינות רבה במשך כ 2 שעות, או עד הקליפה ניתן פירסינג בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חצי חם של סוכר לבן כהה בתנור נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
יוצקים את מי הבישול מהתפוזים לתוך כד ומניחים את התפוזים לקערה. החזר את נוזל הבישול למחבת. השאר את התפוזים להתקרר עד שהם קלים לטפל, ואז לחתוך אותם לשניים. לגרוף את כל פיפס ו pith ולהוסיף אלה לנוזל כתום שמור במחבת. מביאים לרתיחה במשך 6 דקות ואז מסננים את הנוזל הזה דרך מסננת לתוך קערה, הקשה על עיסת דרך עם כף עץ; התוצאה היא גבוהה פקטין, אשר מסייע להבטיח את המרמלדה יש קבוצה טובה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פקטיןפקטין
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
יוצקים חצי מהנוזל הזה למחבת משמר.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
חותכים את הקליפה לחתיכות שמנמנות, באמצעות סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
מוסיפים חצי מהקליפה לנוזל במחבת השימור עם סוכרי המוסקבדו הלבנים והכהים החמים. מערבבים על חום נמוך עד שכל הסוכר מומס, ואז מביאים לרתיחה ובועה במהירות במשך 15-25 דקות עד נקודת הגדרה הוא הגיע. מוסיפים חצי מהוויסקי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovadoסוכר Muscovado
וויסקי.וויסקי.
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
תוריד את המחבת מהחום ותוריד כל חלאה מפני השטח. (כדי להמיס כל לכלוך עודף, טיפה קטנה של חמאה על פני השטח, ומערבבים בעדינות.) להשאיר את המרמלדה לעמוד במחבת במשך 20 דקות כדי להתקרר קצת ולאפשר לקליפה להתיישב, ולאחר מכן סיר בצנצנות מעוקרים, חותם ותווית. חזור על הקבוצה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט