מרק אורז בר שמנת
אם יש לכם פלפל, מלח, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו מרק אורז בר שמנת, מרק אורז בר שמנת, ו מרק אורז בר שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אורז בר ב 1 1/4 כוסות מים לפי הוראות על החבילה.
בסיר 3 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים סלרי, גזר, בצל ופלפל; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד סלרי רך.
מערבבים בקמח, מלח ופלפל. מערבבים באורז בר, נשאר 1/2 כוס מים ומרק.
חום לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים במרכיבים הנותרים.
חום רק עד חם (לא להרתיח).