מרק אספרגוס
אם יש לכם אספרגוס, חמאה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. נסו מרק אספרגוס עם לחמניות אספרגוס פריך, מרק אספרגוס, לימון ומרק של ניו אינגלנד, ו מרק אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את החמאה לסיר גדול מעל חום בינוני להמיס. לאחר קצף נמס, להוסיף את שאלוט ושום ו לטגן עד מכרז, על 5 דקות.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, מבשלים עד ריחני, ומפזרים מלח ופלפל. מערבבים בקמח ומבשלים עד בלונדינית ודביקה. בהדרגה לשפוך את מרק העוף תוך ערבוב. מביאים את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד שהוא נחמד ועדין, כ -15 דקות. מערבבים במחצית וחצי.
הסר מהחום ולהשתמש בבלנדר מקל כדי לרתוח את המרק עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.