מרק אפרסק צונן
מרק אפרסק צונן יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון למרק שלך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 241 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין, חצי שמנת, אפרסקים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מרק אפרסק צונן, מרק אפרסק צונן, ו מרק אפרסק צונן עם גבינת עיזים טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים יין לבן, שנאפס אפרסק, סוכר, עלי נענע, קינמון, אגוז מוסקט, וחצי וחצי יחד בקערה, ומערבבים עד מעורבב היטב וסוכר מומס.
מוסיפים אפרסקים חתוכים, ומעבירים לסיר.
מבשלים מעל חום בינוני במשך 15 דקות, ערבוב בתדירות גבוהה והפחתת חום במידת הצורך כדי למנוע שמנת צורבת.
הסר מהחום כאשר האפרסקים רכים. מגניב לטמפרטורה בטוחה למיזוג. תהליך בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה לחלוטין. כיסוי, ומקרר עד מוכן לשרת.