קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בטטה טוסקני מלוח

מרק בטטה טוסקני מלוח
מרק בטטה טוסקני מלוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך נקניק בתפזורת, בצל, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. נסו מרק תפוחי אדמה בסגנון טוסקני, מרק תפוחי אדמה עוף טוסקני, ו מרק תפוחי אדמה נקניק טוסקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים לתוך סיר גדול ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מכרז, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים. מחית תפוחי אדמה במעבד מזון או בבלנדר בקבוצות עד חלקה. להחזיר תפוחי אדמה מחית לסיר הגדול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים את הבצל בשמן החם עד שקוף, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיף את הנקניק למחבת ומבשלים עד השחמה לחלוטין, לשבור את הבשר לגזרים עם החלק האחורי של כף עץ כפי שהוא מבשל. מערבבים את השום, פטריות, ותבלינים איטלקיים לתוך תערובת נקניק ובצל; להמשיך לבשל עד הפטריות רכות, עוד 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל; מעבירים לסיר עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מניחים את הסיר הגדול על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
יוצקים את חצי וחצי על התערובת, ערבוב לערבב. אפשר למרק להתחמם לאט עד שיתחמם ולעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
7
מקשטים עם גבינת פרמזן כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן