מרק בטטה טוסקני מלוח
מרק בטטה טוסקני מלוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך נקניק בתפזורת, בצל, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. נסו מרק תפוחי אדמה בסגנון טוסקני, מרק תפוחי אדמה עוף טוסקני, ו מרק תפוחי אדמה נקניק טוסקני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים לתוך סיר גדול ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מכרז, 6 עד 8 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים. מחית תפוחי אדמה במעבד מזון או בבלנדר בקבוצות עד חלקה. להחזיר תפוחי אדמה מחית לסיר הגדול; להפריש.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים את הבצל בשמן החם עד שקוף, על 4 דקות.
מוסיף את הנקניק למחבת ומבשלים עד השחמה לחלוטין, לשבור את הבשר לגזרים עם החלק האחורי של כף עץ כפי שהוא מבשל. מערבבים את השום, פטריות, ותבלינים איטלקיים לתוך תערובת נקניק ובצל; להמשיך לבשל עד הפטריות רכות, עוד 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל; מעבירים לסיר עם תפוחי האדמה.
מניחים את הסיר הגדול על אש נמוכה.
יוצקים את חצי וחצי על התערובת, ערבוב לערבב. אפשר למרק להתחמם לאט עד שיתחמם ולעקביות הרצויה.
מקשטים עם גבינת פרמזן כדי לשרת.