מרק בצל צרפתי תפוח
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סיידר תפוחים מרק בצל צרפתי, ללא גלוטן תפוח N ' מרק בצל צרפתי, ו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת רוטב גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והמים ומבשלים, מכוסים, עד מכרז לחלוטין ומקורמל וזהב, כ 2 שעות, הוספת מים נוספים לפי הצורך.
מוסיפים את התפוח ואת הקורנית ומבשלים לרגע.
מפזרים את הקמח ומבשלים, ערבוב, עוד דקה.
מוסיף את היין ואת deglaze המחבת.
מוסיפים את המרק, סיידר ועלי מפרץ, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים במשך 30 דקות.מתבלים את המרק במלח ופלפל ומוסיפים מעט ברנדי.מחלקים את המרק בין 4 קערות בטוח לתנור, למעלה עם הטוסט ואחריו גבינה מטוגנת עד הגבינה מבעבעת חום זהוב, על 2-3 דקות.