מרק בצל צרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל מרק בצל צרפתי. במנה עיקרית זו יש 373 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, בצל, מרק בקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 33%. מתכונים דומים: Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מבשלים 15 עד 20 דקות, או עד רך. מערבבים בסוכר ומלח; ממשיכים לבשל ומערבבים עד הזהב.
מוסיפים קמח; מערבבים היטב.
מערבבים בצל תערובת, מרק ויין או מרק בבישול איטי 4 ליטר. מכסים ומבשלים על הגדרה גבוהה במשך 3 עד 4 שעות. מרק מצקת לקערות חסינות לתנור. למעלה עם פרוסות לחם; מפזרים גבינות. לצלות עד גבינה הוא מבעבע ונמס.