מרק ברוקולי קרמי
מרק ברוקולי קרמי יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו מרק ברוקולי קרמי, מרק ברוקולי קרמי, ו מרק ברוקולי קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים בקצרה כדי לרכך, 3 עד 4 דקות. מערבבים בברוקולי, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים, ואז לכסות את המחבת ומבשלים עד הירקות הם מכרז מזלג, 10 עד 15 דקות. מגניב במשך כ 5 דקות. בזהירות להוסיף את המרק לבלנדר, בקבוצות קטנות, להתמזג עד חלקה.
יוצקים את מחית לתוך סיר גדול ונקי על אש נמוכה.
מוסיפים מים חמים לדקים, במידת הצורך.
להקציף בכל אבל 1/2 כוס של mascarpone. לטעום ולהתאים את התיבול, לפי הצורך.
כדי לשרת, מצקת את המרק לתוך קערות ומקשטים כל קערה עם מנה קטנה של מסקרפונה.