מרק דגים ברטון
לך לחנות ותביא מקרל, כרישה, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: מרק דגים ברטון, פאר ברטון, ו עוגת תפוחים ברטון.
הוראות
לשטוף את הכרישה ביסודיות, לחתוך את הלבנים רק 1 " סיבובים.לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך אותם לחתיכות כדי להתאים כף מרק.עור העגבניות, ולזקק אותם.קוביות הלב סלרי לחתיכות קטנות.
שים את המרכיבים לעיל למחבת מרק עם 1 ליטר מים.
מוסיף את המלח, פלפל, קורנית, עלה דפנה.מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 25 דקות.השליכי את הקורנית ואת עלה המפרץ.נקה את הדג, עור אותו פילה אותו בזהירות.
מוסיפים את הדגים לירקות ומרק, ומבשלים את זה על אש נמוכה מאוד במשך 15 דקות.מקציפים את חלמון הביצה עם הקרם בקערה.
מוסיפים חלק מהמרק לזה, מערבבים אותו, ומכניסים את הכל למחבת המרק.שמור על חום נמוך מאוד, ומערבבים עד מרק מתעבה במקצת.אל תרתיח אותו!
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.