קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

מרק דגים קל יותר

מרק דגים קל יותר
אם יש לך מלאי ירקות מקוביה, עירית, חצי שומן קרם fraîche, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרק צדפות ניו אינגלנד בהיר יותר, מרק צדפות ניו אינגלנד בהיר יותר, ו מרק צדפות קל יותר בניו אינגלנד, משפחה.

הוראות

1
מחממים 1 כף של השמן במחבת גדולה, עמוקה. עצה ב prosciutto ומטגנים במשך 2 דקות עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר עם כפית מחוררת, נותן כל ניקוז שמן עודף בחזרה למחבת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את שאר השמן ומטגנים את הכרישה, שום, טימין ומפרץ במשך 2-3 דקות עד הכרישה מתחילים לרכך אבל שמירה על צבעם.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-דַק-
4
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים במשך 2 דקות, מסתובבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5
יוצקים את המניה עם תוספת 100 מ " ל מים רותחים ולחץ בעדינות את תפוחי האדמה למטה, כך שהם פשוט מכוסים. מביאים לרתיחה. מרתיחים די במרץ, חשוף, מעל חום גבוה במשך 10 דקות עד תפוחי אדמה מבושלים כמעט. הנוזל היה צריך להתעבות מעט מאוד. לפזר את פתיתי צ ' ילי, קצת פלפל וקורט של מלח.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מנמיכים את החום בינוני ולהניח את פילה דג שלם על גבי תפוחי האדמה. מתבלים את הדגים בפלפל ולוחצים בעדינות לתוך המרק כך שהפילה רק שקוע במים. מכסים ומבשלים כ 5 דקות או עד הדג מבושל כמעט (העיתוי יהיה תלוי בעובי הפילה).
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
הסר מהחום ולשבת עוד 5-10 דקות, כך הדג יכול לסיים את הבישול בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
הסר את הקורנית ועלי המפרץ. עדיין את החום, כף ב frache crme ו בעדינות לסובב סביב במרק עד שהוא נראה שמנת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
לשרת, לחמם בעדינות ובקצרה. מחלקים את תפוחי האדמה והדגים (לתת לדגים לשבור לחתיכות גדולות כפי שאתה מרים אותו מהמחבת) לקערות רחבות, רדודות. כפית את המרק סביב לפזר עם עירית, כמה עלי טימין ואת פרושוטו הפריך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרושוטופרושוטו
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ

מרק דגים עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. תבשיל דגים, בהתאם למרכיבים, יכול להיות מזווג עם כל דבר מלבן פריך כמו סוביניון בלאן לרוזה נוצץ (במיוחד עבור bouillabaisse) לאדום חומצי כמו פינו נואר (במיוחד עבור cioppino). יין אחד אתה יכול לנסות הוא וויליאמס Selyem Westside Road שכנים פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 140 דולר.
Williams Selyem Westside Road Neighbors Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Neighbors Pinot Noir
חזיז של יין, 2015 Westside Road השכנים הוא נפץ הן באף והן על החיך. פטל שחור וניחוחות דובדבן שחור משלימים עם רמזים של ארז, allspice, וניל, תה שחור. הערה מסקרנת של זרעי סלרי מתחמים נוספים האף יוצא מן הכלל. צעיר חצוף, המרקם הוא מעולה עם עמוד השדרה של חומציות מרעננת ואדמניות loamy כי מעביר טעמים של דובדבן בינג בהיר פטל. היין מסתיים בטנינים מזוקקים דמויי תה וסלע מרוסק וגימור מינרלי. יין שאסור לפספס!