בויאבז הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 102 גרם חלבון 86 גרם של שומן, וסך הכל 1520 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. לכו לחנות ותביאו פילה, מולים, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים.
הוראות
1
בסיר גדול מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את שאלוט, כרישה, שומר ושום ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
מוסיפים את הזעפרן ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
4
מוסיפים את העגבניות ואת רסק עגבניות ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
5
מוסיפים את עצמות הדגים וראשים, 3 ליטרים של מים, טימין, פטרוזיליה ועלי דפנה ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריט
6
מסננים את המרק וזורקים את המוצקים. להחזיר את המרק לסיר ומרתיחים על חום גבוה עד שהוא מופחת ל 6 כוסות, על 20 דקות. מתבלים את המרק במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בסיר קטן של מים רותחים, מלוחים, לבשל את תפוחי האדמה עד במכרז, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מסננים היטב ומעבירים למעבד מזון. עם המכונה על, להוסיף את חלמונים ביצה, שום קצוץ, פלפל אדום harissa ולעבד מחית. כשהמכונה פועלת, מוסיפים את שמן הזית ומעבדים בקצרה עד שזה מתאגד. לגרד את הרויל לתוך קערה ומתבלים עם מלח. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
סטייקים של ניו יורק
Harissa
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
בסיר גדול מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיף את השום, כרישה ושומר ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
11
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד רק מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
12
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות. מערבבים את המרק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
13
מוסיפים את הצדפות ומבשלים על חום מתון עד שהם מתחילים להיפתח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
14
מוסיפים את המולים, שרימפס ודגים ומבשלים עד שכל מאכלי הים הוא רק מבושל, על 4 דקות. מערבבים במיץ לימון ובזיליקום; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ממתק תמנון בריט
15
מורחים את טוסט baguette עם כמה rouille. כפית את בויאבז לתוך 4 קערות גדולות, רדודות ומגישים עם טוסטים ופלחי לימון. תעביר את השארית ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
טריז לימון
בגט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה