מרק דלורית עם קוקוס וג'ינג'ר
מרק דלורית עם קוקוס וג'ינג'ר דורש על 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 331 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח ופלפל, קורנית sprig, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה עובד טוב כמו מרק. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרק קוקוס, ג'ינג'ר ודלורית, מרק דלורית ג'ינג'ר, ו מרק דלורית עם זנגביל.
הוראות
הגדר את הדלעת, לחתוך את הצדדים, על תבנית אפייה. מלא כל חלל עם 1/2 כף של החמאה; העונה עם מלח ופלפל. צולים את הדלעת במשך כשעה ו 20 דקות, עד מכרז; לחתוך לחתיכות גדולות.
בינתיים, בסיר מרק גדול, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה בשמן הזית.
מוסיפים את הבצל, כרישה, שאלוט, ג ' ינג ' ר וקארי ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה קלה.
מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה.
מוסיפים את הדלעת המבושלת, מים, חלב קוקוס ותימין sprig. מבשלים מעל חום נמוך בינוני במשך 15 דקות.
תשליך את קורנית sprig. עבודה בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר עד חלקה; העונה עם מלח ופלפל. מצקת את המרק לקערות, מקשטת עם שבבי הקוקוס ומגישה.