מרק דלורית צלוי
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו דבש נקי, מיץ לימון, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , אנו ממליצים לנסות גם : מרק דלורית צלוי, מרק דלורית צלוי, ו מרק דלורית צלוי.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
שים את הפנצ ' טה במחבת ומטגנים עד פריך. תניח בצד.
שים את הדלעת, בצל ושום בדיל קלייה גדול.
מוסיפים את הדבש והרוזמרין, ואז צולים כ -30 דקות, פונים סקווש באמצע הדרך, עד מבושל, רך וזהוב חום.
הסר פח מהתנור, להוציא את הרוזמרין ולהשליך.
העברת תוכן של פח למעבד מזון עם מלאי, יין, שמנת ומיץ לימון. עונה, ואז להתמזג עד חלקה.
העברת תערובת לסיר גדול לחמם. מחלקים מרק בין קערות בודדות מלמעלה עם קמצוץ של צנוברים ופנצ ' טה.
מגישים עם גבינת עיזים ועוגות רוזמרין אם אתה רוצה (ראה הולך טוב עם...').