קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

מרק דלעת חמאה קלוי מלוח

מרק דלעת חמאה קלוי מלוח
מרק דלעת חמאה קלוי מלוח עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למרק שלך. מתכון ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 31 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 5 דקות. ראש לחנות ולקחת שמן זית, מלח ופלפל טחון, זרעי סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 52%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מרק דלעת חמאה קלוי, מרק דלעת חמאה קלוי, ו מרק דלעת חמאה קלוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
משפשפים שמן זית בצד החתוך של חצאי דלעת החמאה; מפזרים כל אחד מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
הנח סקווש, לחתוך בצד למטה, על גיליון אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים סקווש בתנור שחומם מראש עד למכרז, בערך 1 שעה. סקופ בשר סקווש לתוך קערה ומעכים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל ושום בחמאה מומסת עד שהבצל מתרכך מעט, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים גזר; מבשלים ומערבבים עד שהגזר והבצל רכים, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מערבבים דלעת מחית, מיורן, זרעי סלרי, פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור לתערובת הבצל; מבשלים ומערבבים עד לחימום, 5 עד 10 דקות. מערבבים ציר עוף; מביאים תערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
זרעי סלריזרעי סלרי
מרז ' ורםמרז ' ורם
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיפים בהדרגה שמנת וגבינת שמנת לתערובת הסקווש; מערבבים עד שגבינת השמנת נמסה ומשולבת. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהטעמים מתערבבים, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
סכין קילוףסכין קילוף
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי