מרק דלעת חמאה קלוי מלוח עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למרק שלך. מתכון ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 31 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 5 דקות. ראש לחנות ולקחת שמן זית, מלח ופלפל טחון, זרעי סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 52%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מרק דלעת חמאה קלוי, מרק דלעת חמאה קלוי, ו מרק דלעת חמאה קלוי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
משפשפים שמן זית בצד החתוך של חצאי דלעת החמאה; מפזרים כל אחד מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
הנח סקווש, לחתוך בצד למטה, על גיליון אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים סקווש בתנור שחומם מראש עד למכרז, בערך 1 שעה. סקופ בשר סקווש לתוך קערה ומעכים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל ושום בחמאה מומסת עד שהבצל מתרכך מעט, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים גזר; מבשלים ומערבבים עד שהגזר והבצל רכים, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מערבבים דלעת מחית, מיורן, זרעי סלרי, פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור לתערובת הבצל; מבשלים ומערבבים עד לחימום, 5 עד 10 דקות. מערבבים ציר עוף; מביאים תערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
(הוציאו כבד וצוואר)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
זרעי סלרי
מרז ' ורם
סכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיפים בהדרגה שמנת וגבינת שמנת לתערובת הסקווש; מערבבים עד שגבינת השמנת נמסה ומשולבת. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהטעמים מתערבבים, 30 דקות.