קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

"מרק האוכל-על המהיר של סינדי"

אם יש לכם בזיליקום, קינמון טחון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. . עם כפית מתכונים דומים: מרק שעועית שחורה-סינדי סגנון, מרק עוף אטריות סנסציוני® סוונסון, ו מרק מיסו Superfood.

הוראות

1
מערבבים את תפוחי האדמה, תרד, גזר, לפת, שום, ועדשים בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גזרגזר
עדשיםעדשים
תרדתרד
לפתלפת
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
יוצקים מספיק מים על התערובת כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
בקערה, מערבבים את הבזיליקום הטרי, אבקת צ ' ילי, קינמון, בזיליקום יבש, פפריקה, כורכום, פלפל קאיין, זנגביל טחון, מלח ים ופלפל שחור; מערבבים לתוך הבישול האיטי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
פלפל שחורפלפל שחור
בזיליקום יבשבזיליקום יבש
בזיליקום טריבזיליקום טרי
קינמוןקינמון
מלח יםמלח ים
כורכוםכורכום
פפריקהפפריקה
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
קערהקערה
4
מכסה את התנור, ומבשלים על גבוה במשך 8 שעות.