"מרק האוכל-על המהיר של סינדי"
אם יש לכם בזיליקום, קינמון טחון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. . עם כפית מתכונים דומים: מרק שעועית שחורה-סינדי סגנון, מרק עוף אטריות סנסציוני® סוונסון, ו מרק מיסו Superfood.
הוראות
מערבבים את תפוחי האדמה, תרד, גזר, לפת, שום, ועדשים בבישול איטי.
יוצקים מספיק מים על התערובת כדי לכסות.
בקערה, מערבבים את הבזיליקום הטרי, אבקת צ ' ילי, קינמון, בזיליקום יבש, פפריקה, כורכום, פלפל קאיין, זנגביל טחון, מלח ים ופלפל שחור; מערבבים לתוך הבישול האיטי.
מכסה את התנור, ומבשלים על גבוה במשך 8 שעות.