מרק חתונה איטלקי עם קציצות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מרק חתונה איטלקי עם קציצות. מתאים ל-7 ומחירו 1 מנות.71 דולר למנה. מנה אחת מכילה 294 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בייבי תרד, פרסניפ, עשבי תיבול וחלבון ביצה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 83% . הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: מרק חתונה איטלקי עם קציצות , מרק חתונה איטלקי עם קציצות עוף , ומרק חתונה איטלקי עם קציצות הודו .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את חלבון הביצה, פירורי הלחם והתיבול האיטלקי. מפוררים בשר חזיר על התערובת ומערבבים היטב. צור 3/4 אינץ'. כדורים.
מניחים קציצות על רשת משומן בנייר כסף מרופד 15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
אופים ב-350 מעלות למשך 15-18 דקות או עד שמדחום מצביע על 160 מעלות.
בינתיים, בתנור הולנדי, מטגנים בשמן את הגזר, הסלרי, הפרצלון והבצל עד לריכוך. מערבבים את המרק, העשבים דה פרובנס, פתיתי פלפל ופלפל.
מסננים את הקציצות על נייר סופג. מביאים מרק לרתיחה; להוסיף קציצות. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 30 דקות. מגניב.
מעבירים לכלי הקפאה. ניתן להקפיא עד 3 חודשים.
לשימוש במרק קפוא: מפשירים במקרר.
מעבירים לסיר גדול; להביא לרתיחה.
הוסף אורזו; מבשלים 8-10 דקות יותר או עד שהפסטה רכה, תוך ערבוב מדי פעם.
להוסיף תרד; מבשלים ומערבבים עד שהתרד נבול.