קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק טרים (מוק)

מרק טרים (מוק)
מרק טרים (מוק) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1056 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם עלי דפנה, רוטב חריף, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. מתכונים דומים: Creole Succotash from ' Treme, Clemenceau 'd שרימפס מ' Treme, ו מרק סיני מדומה.

הוראות

1
על הכיריים, לטגן את סינטה, סלרי, שום, בצל בחמאה עד הבשר חום וירקות הם שקופים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
הוסף לבישול האיטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
מוסיפים מחית עגבניות, מרק עוף, מרק בשר בקר, תערובת קמח, רוטב ווסטרשייר, קטשופ, רוטב חריף, עלי דפנה, טימין, מלח ופלפל לבישול האיטי. מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מבשלים על אש נמוכה במשך 4 שעות.
5
מוסיפים מיץ לימון, פטרוזיליה וביצים 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מיד לפני ההגשה, להסיר עלי דפנה, להוסיף שרי לפי הטעם, ולקשט עם פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
7
Reprinted with permission from In A While, Crocodile: New Orleans Slow Cooker Recipes by Patrice Keller Kononchek And Lauren Malone Keller. זכויות יוצרים © 2014 על ידי פטריס קלר Kononchek ולורן מאלון קלר. צילומים של מייקל פלומבו. Published by Pelican Publishing Company, Inc.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ

מרכיבים