קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות66
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק ירקות פרובנס (Soupe au Pistou)

מרק ירקות פרובנס (Soupe au Pistou)
מרק ירקות Provençal (Soupe au Pistou) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סלרי, עגבניות, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה אדיר. מתכונים דומים: מרק ירקות Provencal: Soupe au Pistou, מרק ירקות פרובנס (Soupe au Pistou), ו Soupe au Pistou.

הוראות

1
לבשל כרישה, סלרי, גזר, שום, טימין sprig בשמן עם 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד ירקות חומים מקל לתחתית הסיר, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
פלפלפלפל
טימיןטימין
כרישהכרישה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים תפוחי אדמה וגבעולים chard עם1 / 2 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תחילת לרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
Chard שוויצריChard שוויצרי
מלחמלח
3
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה, מערבבים ומגרדים חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
מערבבים באדממה, קישואים, שעועית ירוקה, פסטה, עלי סלק, ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, נחשפים, עד הפסטה היא אל דנטה וירקות במכרז, כ 10 דקות. להשליך קורנית sprig.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
ירקירק
קישואיםקישואים
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
Chard שוויצריChard שוויצרי
פסטהפסטה
טימיןטימין
מלחמלח
1
מחממים מחבת קטנה יבשה (לא nonstick) מעל חום בינוני עד חם, ואז עגבניה צ ' אר מכל הצדדים. עגבניות ליבה, ואז פירה עם בזיליקום, פטרוזיליה, ושום במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
עגבנייהעגבנייה
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבתמחבת
2
מוסיפים שמן וגבינה ומתמזגים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
שמן בישולשמן בישול
3
הסר מרק מחום ומערבבים במחצית פיסטו ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרקמרק
4
מגישים מרק עם הפיסטו הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
1
מרק, ללא פיסטו, ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר. לחמם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק

מרכיבים

1באט מומסליווי: בגט בגריל מוברש בשמן זיתליווי: בגט בגריל מוברש בשמן זית2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום ארוזיםעלי בזיליקום ארוזים1כף. חומץ ביין אדוםגזר, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץגזר, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ1צלעצלע סלרי, חתוכה לחתיכות 1/2 אינץצלע סלרי, חתוכה לחתיכות 1/2 אינץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמופשר edamame קפוא (פולי סויה טריים)מופשר edamame קפוא (פולי סויה טריים)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה שטוחים ארוזיםעלי פטרוזיליה שטוחים ארוזים1שן שום, קצוץ דקשן שום, קצוץ דק2שיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית ירוקה, גזוז וחותכת לחתיכות 1 אינץשעועית ירוקה, גזוז וחותכת לחתיכות 1 אינץ85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גביע מגורד גס Gruyèreגביע מגורד גס Gruyère1כף. חומץ ביין אדוםכרישה (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד), שטף פרוס דק (2 כוסות)כרישה (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד), שטף פרוס דק (2 כוסות)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה רותחים, קלופים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץתפוחי אדמה רותחים, קלופים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'Chard שוויצרי, גבעולים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ ' ועלים קצוצים בגסותChard שוויצרי, גבעולים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ ' ועלים קצוצים בגסות1כף. חומץ ביין אדוםקורנית sprigקורנית sprig1קטןקישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'2בצל צהוב בינוני, קצוץכפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קישואים, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץקישואים, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ