מרק מינסטרונה עם פסטה, שעועית וירקות
מרק מינסטרונה עם פסטה, שעועית וירקות דורש כ 4 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. אם יש לכם קישוט בזיליקום, עלי דפנה, קישואים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. מתכון זה מאוכלרשת יש 109 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 99%, וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מרק מינסטרונה עם פסטה קינואה, מרק מינסטרונה עם דלעת חמאה, קייל ושעועית לבנה {איך אוכלים בתקציב}, ו מרק טוסקני עם שעועית לבנה, ירקות ועשבי תיבול.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר איטי שלבו מרק, עגבניות, שעועית, גזר, סלרי, בצל, טימין, מרווה, עלי דפנה ו-1/2 כפית כל מלח ופלפל שחור. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות או על גבוה במשך 3 עד 4 שעות.
שלושים דקות לפני סיום הבישול מוסיפים דיטליני, קישואים ותרד. מכסים ומבשלים עוד 30 דקות.
מוציאים עלי דפנה ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור. מרק מצקת לקערות ומפזרים גבינת פרמזן מעל.
מקשטים בבזיליקום, אם רוצים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי למינסטרונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
![קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע: בהיר גרנט אדום. זר: מורכב ומפותח עם ניחוחות פרי בשלים. חיך: אינטנסיבי ועשיר עם משקל רב ותמצית, מתיקות של פירות בשלים מתעכבים בגימור ארוך. מומלץ עם: ברווז, ציפורי משחק ומנות בשר אדום. התאמה מצוינת עם קורס גבינה משובח.