מרק מלפפון צונן
צריך מרק צמחוני? מרק מלפפון צונן יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלפפונים, קמח, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מרק מלפפון צונן, מרק מלפפון צונן, ו מרק מלפפון צונן (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק מלפפונים עם 1 כפית. מלח במסננת על קערה.
בואו לעמוד, משליך או ערבוב כמה פעמים, במשך 30 דקות. יש לשטוף מלפפונים עם מים קרים לנקז היטב.
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעורבב, על 2 דקות. מערבבים מלפפונים לאט לשפוך מרק. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות גירוד בתחתית המחבת. להפחית את החום בינוני נמוך, העונה עם מלח ופלפל, לכסות חלקית ומבשלים עד מלפפונים הם רכים מאוד, 15 עד 20 דקות.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
עבודה בקבוצות, מרק פירה בזהירות בבלנדר. מכסים ומקררים עד מקורר היטב, לפחות 2 שעות. (ניתן להמציא עד לנקודה זו עד 2 ימים מראש.)
ממש לפני ההגשה, להקציף שמנת חמוצה עד חלקה. מערבבים שמיר לתוך מרק. מתבלים היטב עם מלח ופלפל. מחלקים בין 8 קערות ומקשטים עם שמיר נוסף,אם תרצה.