קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק מלפפון צונן

מרק מלפפון צונן
צריך מרק צמחוני? מרק מלפפון צונן יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלפפונים, קמח, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מרק מלפפון צונן, מרק מלפפון צונן, ו מרק מלפפון צונן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק מלפפונים עם 1 כפית. מלח במסננת על קערה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
בואו לעמוד, משליך או ערבוב כמה פעמים, במשך 30 דקות. יש לשטוף מלפפונים עם מים קרים לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעורבב, על 2 דקות. מערבבים מלפפונים לאט לשפוך מרק. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות גירוד בתחתית המחבת. להפחית את החום בינוני נמוך, העונה עם מלח ופלפל, לכסות חלקית ומבשלים עד מלפפונים הם רכים מאוד, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
7
עבודה בקבוצות, מרק פירה בזהירות בבלנדר. מכסים ומקררים עד מקורר היטב, לפחות 2 שעות. (ניתן להמציא עד לנקודה זו עד 2 ימים מראש.)
מרכיבים שתצטרך
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
ממש לפני ההגשה, להקציף שמנת חמוצה עד חלקה. מערבבים שמיר לתוך מרק. מתבלים היטב עם מלח ופלפל. מחלקים בין 8 קערות ומקשטים עם שמיר נוסף,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות